Дар’я Шишова перемогла у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Геодезія та землеустрій»

31 березня 2019 року
     Протягом 28-29 березня 2019 року у Львівському національному аграрному університеті тривав II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за спеціальністю «Геодезія та землеустрій».

     Результати своїх наукових досліджень в галузі геодезії, картографії та землеустрою презентували 49 студентів із 24 вищих навчальних закладів України. На розсуд комісії, від факультету землевпорядкування НУБіП були представлені чотири роботи: Марини Кольоси – студентки IІ курсу (керівник доцент кафедри землевпорядного проектування Оксана Кустовська), яка підготувала роботу, присвячену проблемам інвентаризації земель оборони в Україні; Анастасії Висідалко – студентки ІV курсу (керівник доцент кафедри управління земельними ресурсами Євген Бутенко), яка представила результати досліджень пов’язаних із застосуванням безпілотних систем при вирішенні завдань землеустрою; Людмили Гордієнко – магістра І року навчання (керівник доцента кафедри земельного кадастру Ольга Тихенко), яка підготувала роботу, присвячену кадастровому забезпеченню формування земельних ділянок для учасників АТО; Дар’ї Шишової – студентки ІV курсу (керівники завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук та доцент цієї ж кафедри Олександр Шевченко), яка блискуче представила сучасні методи знімання об’єктів місцевості для вирішення геодезично-картографічних завдань.

     З приємністю відзначимо, що робота Дар’ї Шишової отримала високу оцінку і була відзначена дипломом переможця (I місце). Інші наукові роботи студентів факультету землевпорядкування також були гідно представлені комісії Конкурсу і зовсім трішки не дотягнули до призових місць. Цей успіх свідчить, що студенти НУБіП України володіють потужним арсеналом сучасних методів наукових досліджень, можуть не лише виконувати цікаві наукові проекти, а й змагатися з колегами з інших ВНЗ України та перемагати у напруженій боротьбі.

     Тож вітаємо студентів факультету землевпорядкування з цим успіхом і побажаємо їм нових здобутків і перемог! Поздоровляємо також і наукових керівників з успіхом їхніх вихованців! Нових Вам звершень і здобутків!

 

 

Катерина Лук’янчук,
аспірант кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook