В університеті завершила роботу комісія з атестації педагогічних працівників – завідуючих лабораторіями, майстрів виробничого навчання та методистів! Вітаємо усіх наших колег, які успішно пройшли атестацію!

29 березня 2019 року
     26 – 30 березня 2019 року на виконання наказу ректора від 10.09.2018 р. № 963 «Про створення атестаційної комісії» згідно з графіком пройшов завершальний етап роботи комісії з атестації педагогічних працівників нашого Університету, а саме: завідуючих лабораторіями, майстрів виробничого навчання та методистів. А таких 164 особи, серед яких завідуючих лабораторіями – 86 осіб, майстрів виробничого навчання – 63 особи та 15 методистів.

     Очолив атестаційну комісію Сергій Кваша, проректор з навчальної і виховної роботи, заступником голови комісії є Ростислав Тарасенко, голова первинної профспілкової організації, а секретарем Оксана Станкевич. До складу комісії увійшли Оксана Зазимко, начальник навчального відділу, Микола Михайліченко, начальник відділу кадрів, Лариса Кліх, начальник навчально-методичного відділу, Олег Єресько, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання, а також деякі декани факультетів, директори ННІ та їх заступники Ярослав Михайлович, Оксана Тонха, Віктор Свинчук, Василь Данилов та Олег Бачинський, заступник начальника навчального відділу з практичного навчання.

     Завершальному етапу атестації передувала копітка та тривала робота як усієї атестаційної комісії, так і деканів факультетів, директорів ННІ, завідувачів кафедр та всіх зазначених працівників з підготовки необхідних документів, формування та затвердження списків осіб, які атестуються, проходження курсів з підвищення кваліфікації та написання випускних робіт тощо.
     У перший день роботи комісії 26 березня за графіком атестувалися 60 педагогічних працівників навчального відділу, навчально-наукового інституту післядипломної освіти, кафедри військової підготовки, факультетів інформаційних технологій, гуманітарно-педагогічного, землевпорядкування, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ветеринарної медицини, захисту рослин, біотехнологій та екології, а також найчисельнішого за кількістю працівників такої категорії навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження. Члени комісії були активні та задавали чималу кількість питань. Голова атестаційної комісії Сергій Кваша задавав питання, що стосуються виконання безпосередніх обов’язків працівниками на робочих місцях та їх участь в освітньому процесі, на його запитання вичерпні відповіді надали Євгенія Назарова, Тетяна Власенко та Софія Марченко та інші працівники. Микола Михайліченко опитував завідуючих лабораторіями факультетів харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ветеринарної медицини, а також захисту рослин, біотехнологій та екології щодо дотримання ними посадових інструкцій та правил внутрішнього розпорядку університету, а Олег Бачинський цікавився обізнаністю завідуючих лабораторіями та майстрів виробничого навчання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з питань охорони праці та техніки безпеки під час проведення навчальних занять.

 

     У другий день роботи комісії 28 березня за графіком атестувалися 56 педагогічних працівників агробіологічного факультету, факультету тваринництва та водних біоресурсів, ННІ лісового і садово-паркового господарства. Завідуючі лабораторіями та майстри виробничого навчання факультетів та ННІ під керівництвом деканів та завідувачів кафедр ретельно готувалися до атестації, пройшли відповідне навчання на курсах підвищення кваліфікації, написали випускні роботи, оформили необхідну документацію щодо діяльності відповідних лабораторій. Заступники деканів факультетів Віталій Коваленко, Руслан Кононенко представили комісії працівників, які атестуються. Члени комісії Оксана Зазимко, Микола Михайліченко, Василь Данилов, Олег Бачинський та інші задавали багато питань присутнім щодо їх професійної діяльності та участі в освітньому процесі кафедр, з питань трудової дисципліни та дотримання техніки безпеки під час роботи в хімічних лабораторіях.

     І у завершальний день атестації 29 березня атестацію пройшли 48 завідуючих лабораторіями та майстрів виробничого навчання факультетів конструювання та дизайну, механіко-технологічного та навчально-науково-виробничого центру «Автоінжиніринг». Працівників відповідних підрозділів представили декани факультетів Ярослав Михайлович та Зіновій Ружило. Атестаційна комісії задала значну кількість запитань присутнім на атестації та відзначила гарний рівень підготовки до атестації педагогічних працівників механіко-технологічного факультету.

     Вітаємо наших колег – педагогічних працівників Університету з успішним проходженням атестації і дякуємо усім членам атестаційної комісії на чолі з проректором Сергієм Квашею за плідну роботу!

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook