Вчена рада затвердила положення про організацію виборів ректора університету та утворила виборчі дільниці

27 березня 2019 року
     27 березня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання вченої ради. Цього разу на порядку денному розглядалися поточні питання життєдіяльності університету та звіт колективу факультету інформаційних технологій про виконання попереднього рішення ради з поліпшення його діяльності.

     За пропозицією членів вченої ради сам звіт вирішили не заслуховувати, оскільки протягом місяця комісія ретельно розглянула діяльність факультету і в своєму висновку відмітила по кожному з семи напрямків розвитку позитиви. Отож, голосуванням був затверджений проект рішення, яке згодом буде опубліковане на офіційному сайті НУБіП.
     Рекомендації навчально-методичної ради, серед яких рекомендація до публікації навчальної літератури, відкриття нових спеціальностей та повторна акредитація існуючих, які представив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, також були схвалені.

     Вчена рада затвердила ряд положень з організації виборів ректора університету, утворила виборчі дільниці та затвердила персональний склад виборчих комісій. Ці рішення після введення в дію наказом керівника університету також будуть опубліковані на офіційному сайті в розділі «Вибори ректора 2019».

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко акцентував увагу на проведенні дні відкритих дверей для випускників шкіл, який відбудеться вже завтра, 28 березня.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook