Розпочалися зустрічі зі студентами випускного курсу бакалаврату з питань вступу до магістратури

27 березня 2019 року
     Вже традиційно для березня організовуються зустрічі завтрашніх випускників-бакалаврів із представниками приймальної комісії та навчального відділу щодо надання вичерпної інформації із питань вступу до магістратури.

     Розпочали цього разу зі студентів юридичного факультету і факультету аграрного менеджменту не випадково, оскільки саме зі спеціальностей цих факультетів єдиний вступний іспит із іноземної мови проводитимуться у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Абітурієнти, які обрали спеціальність «Право» окрім іспиту із іноземної мови здаватимуть у формі ЗНО і фахове вступне випробовування з права та загальних навчальних правничих компетентностей. До зустрічей долучились і студенти обох спеціальностей факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    Заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова привітала учасників зібрання та наголосила на важливості здобуття освітнього ступеня «Магістр» як завершення етапу повної вищої освіти, та набуття необхідних важливих компетентностей для успішного виконання завдань інноваційного характеру і кар’єрного зростання. Студентам також було презентовано загальну концепцію підготовки магістрів у НУБіП України в контексті нового переліку освітніх програм та навчальних нововведень на 2019-2020 н.р. Вона зупинилась на перспективах та перевагах навчання, що вигідно вирізняють наш заклад серед інших. До таких перспектив можна віднести можливість отримання подвійних дипломів за міжнародними магістерськими програмами, наявність англомовних груп, широкий вибір магістерських програм, в т.ч. із можливістю перехресного вступу, оновлені бази практик тощо.

     Абітурієнтам також було представлено всі можливі варіанти здобуття освітнього ступеня «Магістр», враховуючи поліпрофільність нашого університету та орієнтуючись на світовий тренд коли фахівці навчаються новим навичкам за декількома спеціальностями, щоб підвищити свою вартість на ринку праці.

      Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Людмила Святченко виступила із презентацією Правил прийому на 2019 рік вступу, розкрила особливості реєстрації та складання ЄФВВ та ЄВІ, терміни здачі іспитів, їх технологію та перелік необхідних документів. Виступаючі надали вичерпні відповіді на запитання стосовно наявності державного замовлення, максимальної кількості заяв на вступ тощо.

     Перед учасниками зустрічі також виступили директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко із презентацією міжнародних магістерських програм, а також координатор нової магістерської програми «Агрокебети» від факультету аграрного менеджменту Олена Ковтун.

     Зустрічі триватимуть надалі із студентами інших факультетів. Усіх зацікавлених чекаємо у зручний час в межах графіку.

Факультет, ННІ

Дата

Місце проведення (корпус, аудиторія)

Час проведення

Агробіологічний факультет

01.04

228 к. 10

1315

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Гуманітарно-педагогічний факультет

01.04

201 к. 3

1450

Економічний факультет

02.04.

228 к. 10

1450

Факультет інформаційних технологій

ННІ лісового і садово-паркового господарства

03.04

94 к. 1

1315

Механіко-технологічний факультет

03.04

228 к. 10

1450

Факультет конструювання та дизайну

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Факультет ветеринарної медицини

08.04

412 (блок Г) к. 12

1450

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 


Ласкаво просимо до вступу в магістратуру
Національного університету біоресурсів і природокористування України!


Тетяна Шатець,
навчальний відділ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook