У ННІ ЛіСПГ відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Садово-паркове господарство”

21 березня 2019 року

У ННІ лісового і садово-паркового господарства традиційно наприкінці березня відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Садово-паркове господарство”.

Для організації проведення олімпіади та оцінювання результатів її учасників згідно з розпорядженням директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Лакиди П.І. була створена комісія з числа таких викладачів: доцентів кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Кушніра А.І.Дзиби А.А. та старшого викладача кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Дубчак М.Ю.
Комісія розробила конкурсні завдання, які складалися з тестових запитань та практичних завдань з ботаніки, дендрології, селекції та генетики декоративних рослин, основ містобудування, квітникарства, озеленення населених місць, луківництва та газонів, ландшафтної архітектури, топіарного мистецтва та садово-паркового будівництва.
Участь в олімпіаді взяли 12 студентів денної форми навчання спеціальності “Садово-паркове господарство”, з них 7 студентів 4 курсу і 5 студентів 3 курсу скороченого терміну навчання.
За результатами проведення І етапу олімпіади перемогу здобули:
І місце – Рибалко Антон Олександрович (4 курс, 4 група);
ІІ місце – Бабин Олександр Русланович (3 курс 2 група);
              – Русанюк Руслана Василівна (4 курс, 4 група);
ІІІ місце – Ковальчук Тетяна Олександрівна (4 курс, 4 група);
               – Дерій Андрій Андрійович (3 курс 2 група).
Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Садово-паркове господарство” і бажаємо успіхів на ниві сучасного ландшафтного будівництва та продовження навчання в магістратурі за обраною спеціальністю.
Анатолій Кушнір,
доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook