Студенти Заліщицького коледжу фіналісти Міжнародного конкурсу Diamond Challenge for High School Entrepreneurs

20 березня 2019 року
     14 березня 2019 року у м. Київ, America House Kyiv відбувся фінальний етап Міжнародного конкурсу Diamond Challenge for High School Entrepreneurs.

     Мета конкурсу Diamond Challenge – надати можливість молодим людям у віці від 14 до 18 років розвивати свій підприємницький хист, сформувати розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

     Початковим етапом для учнів та студентів була розробка письмових бізнес-концепцій англійською мовою. Команда «Diary cooperative» студентів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого», розробила бізнес-проект «Creation of dairy service cooperative in Zalishchyky district». У склад команди ввійшли студенти 24-О групи Воробець Марія, Гладюк Наталія та Золотий Віталій. За результатами онлайн-оцінювання фахівцями із США, Вірменії, Китаю, Коста-Рики, Греції, Гватемали, Гаїті, Індії, Ямайки, Ліберії, Молдови, Грузії, Південної Кореї, Іспанії та України, команда коледжу увійшла у десятку фіналістів національного відбору.

     Наступник кроком було вдосконалення свого проекту за допомогою онлайн-консультацій від експертів (за допомогою SkypeZoom), яких було дві, та участі у виїзних тренінгах в «Конференц Холл Ірпінь», м. Ірпінь, протягом трьох днів (19-21 лютого), на яких консультували по презентації бізнес-концепцій, зокрема виступу (представлення команди) та підготовці пітч деків (презентацій).

     Фінальний конкурс розпочала Наталія Шкурка – організатор проекту, яка націлила учасників на позитивний результат та перемогу кожного. Продовжив націлювати учасників на перемогу представник Американського Дому. Відбулось жеребкування учасників команд, згідно якого вони презентували бізнес-проекти. Виступи команд оцінювало висококваліфікаційне журі із представників посольства США, Американського Дому, Корпусу Миру та Міністерства молоді та спорту України.

     Конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs 2018/19 проводився за сприянням Благодійного фонду ІСЕРР в рамках проекту School оf Young Entrepreneurs and Social Innovators за підтримки Посольства США в Україні у партнерстві з Університетом Штату Делавер, Міністерством Молоді та Спорту України та Peace Corps Ukraine.

     Учасники фінального конкурсу нагороджені сертифікатами та пам’ятними призами.

     Слова вдячності висловлюють учасники конкурсу дирекції та студентській профспілковій організації коледжу за матеріальну підтримку в організації поїздки на фінальний етап конкурсу.

Ольга Киверига,
викладач коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook