Ректорат: зустрічаємо випускників коледжів – готуємося до Дня відкритих дверей

18 березня 2019 року

     18 березня 2019 року відкриваючи засідання ректорату, очільник університету Станіслав Ніколаєнко зазначив, що часи конкуренції з аграрними вишами України минули. Вже й немає потреби конкурувати з провідними класичними чи політехнічними університетами країни. А в умовах глобалізації, академічної мобільності як студентів, так і викладачів слід змагатися з вишами Європи і світу. Для цього потрібно звертати увагу не лише на кадровий потенціал, а на матеріально-технічне, перш за все навчальне і лабораторне забезпечення.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на питаннях енергозбереження, посівної кампанії в навчально-дослідних господарствах.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок облаштування вхідної групи до центрального університетського скверу та холу навчального корпусу №1.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зазначив, що цього тижня університет відвідають чотири іноземні делегації: зі Словацького аграрного університету, університету штату Огайо та професори зі Швеції.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про поточний стан справ і кадрові зміни, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський – про готовність до Дня відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів та запросив бажаючих на виставу «Той самий Мюнхаузен», яку театр «Березіль» презентує у середу. Директор студмістечка Сергій Стецюк представив результати перевірки гуртожитків, яка пройшла за участю представників всіх студрад гуртожитків, факультетів та ННІ, а також картину з ремонтом кімнат (на сьогодні вже готові 35).

     Про оновлення заяв від бажаючих долучитися до будівництва житлових будинків, що їх планує звести університет, терміни заїздів до СОТ «Академічний» говорив голова профкому Ростислав Тарасенко. Заступник голови Студентської організації НУБіП Євгенія Дошка повідомила, що відбувся фінал університетських інтелектуальних дебатів за участі суддів від Федерації дебатів України: його переможці – кращі спікери відтепер представлятимуть наш виш на всеукраїнських турнірах.

     Учений секретар Оксана Барановська спинилася на готовності до проведення вчених рад: позапланове засідання відбудеться 19 березня, а планове – 27 березня.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша озвучив графік засідань рад роботодавців факультетів та ННІ (11 мають пройти на поточному тижні), питань наявності сучасних лабораторій (сьогодні таких маємо аж 89), профорієнтаційної роботи, стану спортивних споруд і майданчиків тощо.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко поставив завдання найближчий тиждень. Першому проректору Ігорю Ібатулліну – контролювати хід весняних польових робіт у НДГ та необхідність долучити до них студентів з метою отримання ними практичних навичок. Валерію Іщенку – навести лад на території університету і в кампусі, скласти план подальших ремонтів гуртожитків. Спираючись на результати крайнього огляду гуртожитків, ректор зазначив: потрібна велика організована робота з подолання виявлених недоліків. Серед завдань – і організоване проведення Дня відкритих дверей, підготовка плану святкування 121-ї річниці НУБіП. На 27 березня запланована конференція трудового колективу, тож проректори і керівники служб повинні підготувати відповідні звіти.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

 

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook