Студенти факультету ветеринарної медицини презентували виставку-конкурс студентських робіт образотворчого мистецтва

8 березня 2019 року
     Вже третій рік поспіль студентська організація за підтримки деканату факультету ветеринарної медицини організовує виставку-конкурс студентських робіт образотворчого мистецтва, яку присвячує дню 8 Березня – святу весни та жіночності. Саме 6 березня, на передодні свята, вестибюль 12 навчального корпусу святково зустрічав студентів та викладачів. Тут розмістились неймовірно красиві роботи наших студентів.

     Кожний бажаючий міг насолодитися талантом наших художників та проголосувати за автора роботи, яка йому найбільше сподобалась. Також у цей день кожен з гостей та чарівні наші жінки-викладачі змогли отримати чудовий подарунок у вигляді квіточки та цукерки, зроблених з любов'ю організаторами заходу. Виставку відвідало багато гостей і, більше того, навіть школярі, які приїхали на факультет з екскурсією оцінили таланти наших студентів. Ну і, звичайно, все дійство супроводжувалося гарним настроєм та енергетикою свята весни.

     Переможці визначені та будуть нагородженні на березневому засіданні вченої ради факультету ветеринарної медицини. Витримаєм інтригу, тож слідкуйте за повідомленнями на сайті факультету. Треба підкреслити, що авторами цих робіт є студенти  – майбутні лікарі ветеринарної медицини, які у вільний від навчання час малюють та отримують від цього задоволення, частинкою якого поділись з нами. 

Вітаємо всіх дівчат та жінок зі святом Весни!

 Сергій Деркач та Юрій Жук,

заступники декана

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook