Реалізуючи програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020»: поліпшуємо умови проживання студентів юристів і землевпорядників та аспірантів

5 березня 2019 року
     Реалізуючи програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020» і доручення ректора університету Станіслава Ніколаєнка велика увага приділяється поліпшенню умов навчання і проживання студентів та аспірантів. Зокрема, ремонтні роботи активно ведуться у 4-му гуртожитку, і за останні півроку тут встигли зробити багато.

     По-перше, а для людей, які ходять повз нього, і найпомітніше – відремонтовано його фасад та впорядкована територія перед ним. Силами студентів та завідувача гуртожитку висаджено хвойні декоративні рослини, які чудово прийнялися. Наразі розробляється проект озеленення прилеглої території, його реалізація запланована на найближчий час.

     Всередині будівля теж кардинально змінилася. Силами роботодавців на сходових площадках замінені плитка та підвіконня, пофарбовано стіни і стелі у місцях загального користування та на балконах. Активно працюють господарники університету: замінено труби водопостачання і змішувачі, встановлено розсіювачі для душу, тривають роботи із заміни електропроводки. Наразі перший поверх готовий повністю. Якраз вчасно, адже тут розміщуватиметься виборча дільниця.

     Торкнулися зміни і кімнат. Замінено світильники, встановлено 110 дверей, капітально відремонтовано та укомплектовано новими меблями 17 помешкань першокурсників, закуплені нові стільці, на черзі – нові табурети, які очікуються вже найближчим часом. Відремонтовано читальну залу, кімнату студентської ради. А ще – встановлено бойлер на 750 літрів. Тож тепер гуртожиток, у якому мешкають студенти факультетів юридичного і землевпорядкування, аспіранти та співробітники, буде з гарячою водою, незалежно від централізованого постачання гарячої води у столиці.

     Як бачимо, для комфорту мешканців 4-го гуртожитку зроблено дуже багато і ці роботи триватимуть, хотілося б, щоб і вони поставилися до своїх тимчасових помешкань по-господарськи.

Тарас Євсюков, Олена Яра
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook