Спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з волейболу

5 березня 2019, 16:00
Навчальний корпус №9, кафедра фізичного виховання

     5 березня 2018 року (вівторок) о 16:00 год. в навчальному корпусі №9 на кафедрі фізичного виховання відбудуться збори представників команд учасників 29-ої спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з волейболу.

     Порядок денний зборів:

  • оголошення формату турніру – за «сіткою Winner`s», до двох поразок;
  • жеребкування команд;
  • оголошення терміну початку турніру і розкладу ігор на перші ігрові дні;
  • додаткова інформація з організації і проведенні турніру.

Учасники. Склад команди 12 осіб (незалежно від статі), 6 осіб на ігровому майданчику. У спартакіаді «Здоров’я» беруть участь науково-педагогічні, наукові працівники і співробітники структурних підрозділів НУБіП України. Студенти і аспіранти НУБіП України денної форми навчання, які за сумісництвом є співробітниками НУБіП України, до участі у змаганнях спартакіади «Здоров’я» не допускаються. Вік учасників спартакіади „Здоров’я” без обмежень. До заявки на гру з волейболу, баскетболу, міні-футболу допускаються не більше двох учасників віком тридцять п’ять років i молодше (за роком народження).

Форма заявки на участь у змаганнях спартакіади «Здоров’я» НУБіП України розміщена на сторінці сайту НУБіП України Спорт/Положення про змагання, бланки заявок. Заявка подається головному судді змагань на зборах представників команд або до першої гри команди.

Головний суддя змагань – Вишневський Микола Олександрович, викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України з волейболу, відповідальний за підготовку чоловічої збірної команди студентів НУБіП України.

 


В’ячеслав Пархоменко,
головний секретар спартакіади «Здоров’я» НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook