ВПЕРЕД ДО ЗНАНЬ, А КНИГА – У ПОМІЧ!

27 лютого 2019 року

     Людно та гамірно у читальному залі та на абонементі філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі  №12  факультету ветеринарної медицини.

   Та й недивно! Це після тривалих зимових канікул повернулися і приступили до навчання майбутні ветеринарні лікарі. Їх переповнюють емоції та гарний настрій, бо за цей час вони вже занудьгували один за одним, і за рідною Alma Mather, а хто і за книжками та журналами, які надходять до бібліотеки.

 

  Хоча останній час багато студентів користуються електронними версіями підручників, навчальних посібників та методичних матеріалів досить велика кількість користувачів надають перевагу роботі із звичайною книгою. 

   Всім добре відомий філософський постулат Сергія Євсеєнко: «Медицина  оберігає людину, а ветеринарна медицина оберігає людство», що передбачає оволодіння величезними знаннями «аби оберігати людство». Це чудово розуміють майбутні Айболіти, тому на ветеринарному факультеті щороку майже 100% запис студентів-першокурсників до бібліотеки, а до послуг усіх користувачів фонд філії, який нараховує 49292 примірника документів (з них в тому числі 32 тисячі примірників навчальної літератури, та понад 10 тисяч примірників періодичних видань вітчизняних та іноземних).

  Крім так званих профільних обов’язкових навчальних підручників та посібників, у студентів підвищеним попитом користуються нові надходження вітчизняних та іноземних періодичних видань таких як: «Ветеринарна практика», «Тваринництво. Ветеринарія», «Мир ветеринарии»,  «Ветеринария», «Продовольча індустрія АПК» , «Корми і факти» та інші.  

  Тож запрошуємо всіх небайдужих до ветеринарії завітати до бібліотеки, а читачам які не повернули книжки за перший семестр, нагадуємо про необхідність ліквідувати заборгованість і отримати підручники на наступний семестр, а працівники філії завжди раді вам допомогти, чим зможуть.

Тетяна Лєньова,
завідувач філії наукової бібліотеки
у навч. корпусі   № 12
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook