ДИПЛОМ НУБІП УКРАЇНИ – ГАРАНТІЯ ГІДНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

17 лютого 2019 року

     Сьогодні Україна є одним зі світових лідерів з виробництва аграрної продукції. В той же час існує суттєвий дефіцит продуктів тваринництва. Завдяки високому попиту на тваринницьку продукцію з’являються сучасні високотехнологічні підприємства. На них гостра потреба у фахівцях, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з технології виробництва та переробки продукції тваринництва і здатні запроваджувати інноваційні технології. Саме таких фахівців готує факультет тваринництва та водних біоресурсів за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

     Лише за останні два роки науково-педагогічні працівники факультету підготували та випустили понад – 100 студентів денної форми навчання за освітнім рівнем «Магістр». Факультет має тісні зв’язки з найпотужнішими виробниками продукції тваринництва в Україні. Це створює можливості для працевлаштування випускників, яким роботодавці готові пропонувати гідні умови праці, високу заробітну плату і соціальний захист. Сьогодні значну кількість випускників факультету працевлаштовано у провідних господарствах з виробництва продукції тваринництва. Одним з найбільших із них є підприємство з виробництва молока ТОВ “Українська молочна компанія” Згурівського району Київської області. У ньому працюють Фольварочний Олександр Анатолійович (заступник директора з тваринництва), Степченко Анатолій Олександрович(спеціаліст з вирощування і відтворювання ремонтного молодняку) – випускники факультету ТВБ.

     На підприємстві групи компаній ПАТ “Миронівський хлібопродукт” ПрАТ “Агрофорт”Кагарлицького району Київської області, на посаді керуючого галузі тваринництва працює випускник факультету – Ейсмонт Тарас Анатолійович. Зоотехніком ТОВ “Агросвіт” Миронівського району Київської області є Шляжявічюс Артурас Егідіюсович. Застосовують в практичній діяльності свої фахові знання Матвєєв Михайло Андрійович, який вступив до аспірантури факультету.

     Крім виконання своїх обов’язків випускники факультету приймають участь у практичній підготовці студентів факультету – майбутніх фахівців. Завдяки цьому студенти отримують глибокі знання, необхідні для забезпечення діяльності високотехнологічних підприємств з виробництва продукції тваринництва, яка відповідає європейським стандартам. Про це свідчать схвальні відгуки керівників підприємств, у яких працевлаштовані випускники факультету, зокрема, директора ПрАт “Агрофорт” Онуки Людмили Валентинівни та директора з тваринництва ТОВ “Українська молочна компанія” Іваноглу Лілії Анатоліївни.

Дмитро Носевич,
доцент кафедри технологій

виробництва молока та м’яса

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook