Муха Іван: Маю на меті стати по-справжньому затребуваним професіоналом. Вважаю, що саме навчання в НУБіП надасть можливість досягнути поставленої мети

14 лютого 2019 року

• Будь ласка, декілька слів про себе.
Я виріс у славетному місті Яворів Львівської області. Після закінчення школи і ліцею пішов служити у Збройні Сили України. Воював в зоні АТО. Кажуть у народі, що армія швидко робить з підлітка дорослу людину і це дійсно правда.
• Чому вирішив здобувати вищу освіту
Я українець, а українці – одна з найосвіченіших націй у світі за кількістю людей із вищою освітою. На мій погляд, освіта необхідна, щоб знайти роботу, де не тільки можна заробити гроші на життя, а й отримати можливість для особистого зростання та самореалізації.
• Звідки дізнався про НУБіП?
Дізнався про НУБіП дякуючи сторінці кафедри обліку та оподаткування на офіційному сайті, у соціальних мережах і гарним відгукам моїх знайомих.
• Що стало вирішальним у виборі спеціальності "Облік і оподаткування"?
Бухгалтери та аудитори потрібні завжди. Тут і питань немає. Робота відповідальна, але дуже потрібна. Маю на меті стати по-справжньому затребуваним професіоналом. Вважаю, що саме навчання в НУБіП надасть можливість досягнути поставленої мети.
• Твої захоплення?
З самого дитинства цікавлюсь технікою, автомобілями, впевнено відчуваю себе за кермом, люблю постійно пізнавати щось нове.
• Про що мрієш ?
Як кожен мешканець України мрію, в першу чергу, про мир в державі і мирне небо над головою. Мрію про високооплачувану цікаву роботу в хорошому колективі. І, звичайно, як кожна людина, хочу мати щасливу сім'ю і згодом зробити невелику подорож зі своєю сім’єю по історичних місцях своєї держави.


Розмовляла: Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook