Ірина Баранець з Ірпінського державного коледжу економіки та права: для продовження навчання обираю НУБіП

13 лютого 2019 року
     Після закінчення Ірпінського державного коледжу економіки та права третьокурсниця Ірина Баранець має твердий намір продовжити навчання і здобувати вищу освіту сподівається саме у НУБіП. Про причини такого вибору – наша розмова. 

 

  • Звідки дізналася про НУБіП? 

     – З його офіційного сайту та від випускників, які закінчили наш коледж і вже навчаються, за їхніми словами, в одному з найкращих університетів України – НУБіП.

  • Яку саме спеціальність обрала і що стало вирішальними у її виборі?

     – Тут все просто: хочу й надалі здобувати освіту за спеціальністю, яку вже обрала в коледжі – бухгалтер. Адже сьогодні у цій сфері професіонал має справу не тільки з веденням бухгалтерських записів, а й зацікавлений у встановленні зв’язків між фінансовими результатами і тими подіями, які призвели до таких результатів. Бухгалтер постійно вивчає альтернативні шляхи ведення справи і використовує свій досвід для допомоги керівництву та підприємствам у виборі найкращого варіанту дій.

  • Вже маєш якісь досягнення у навчанні?

     – Маю досить високий рівень знань з фаху і постійно беру участь у наукових конференціях та олімпіадах. А скільки я ще й староста групи, то займаюся і громадською роботою.

  • Чим захоплюєшся?

     – Дуже люблю подорожувати і мрію побувати у різних куточках світу. Це завжди цікаво: дізнаватися щось нове, пізнавати світ, поспілкуватися з людьми. Особливо мрію побувати у Парижі і Венеції. Для реалізації цих бажань потрібно обов’язково бути висококваліфікованим фахівцем, а досягти цієї мрії можна в НУБіП!

Розмовляла Наталія Кузик
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook