Результати відкритого заняття з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови (англ. мова) завідувача кафедри англійської філології Арістової Н.О.

7 лютого 2019, 10:35

6 лютого 2019 року в 10:05 в ауд. 20 к. 1 відбулося відкрите заняття завідувача кафедри англійської філології Арістової Н. О. з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови (англ. мова)» зі студентами 4 курсу гуманітарно-філологічного факультету спеціальності “Філологія”  на тему “Work”. Заняття було проведено відповідно до Плану проведення відкритих занять викладачами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

Стратегічною метою професійної підготовки студентів спеціальності «Філологія» є формування іншомовної комунікативної компетентності. Досягнення цієї мети зумовлює визначення практико-орієнтованих завдань, виконання яких передбачає звернення до різних форм організації навчальної діяльності, методів, прийомів і засобів навчання.  

 

 

 

Отже, в ході заняття викладач активно використовувала інноваційні технології навчання на основі реалізації інтерактивних методів навчання, що передбачало роботу в парах і невеликих групах та надало можливість зробити заняття нестандартним і цікавим для студентів. Саме інтерактивне навчання  забезпечило активну взаємодію всіх суб’єктів навчання та спільну плідну працю задля досягнення поставленої мети.  

 

Людмила Клименко,
старший викладач
кафедри англійської філології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook