Студентське містечко активно готується до нового навчального року!

13 лютого 2019 року
     За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка особлива увага приділяється гуртожиткам університету. З січня 2019 року як тільки виселились магістри другого року навчання та звільнили кімнати, у кампусі активно розпочали підготовку кімнат для студентів нового набору.

     Під нове студентське поповнення готуються кімнати у всіх гуртожитках без виключення. На сьогоднішній день виділено для поселення 1 курсу 124 кімнати, з них у 27 кімнатах розпочато ремонт. У кімнатах здираються старі шпалери, ґрунтують та шпаклюють стіни, при потребі обробляються спеціальними засобами. Фарбують підлогу та вікна, в багатьох кімнатах замінюють двері на нові дерев’яні виготовлені університетським столярним цехом. До ремонтних робіт активно залучаються студентські бригади та технічний персонал гуртожитку спільно із завідувачами гуртожитків. На даний час силами студентського містечка завершено ремонт 14 кімнат. Відремонтовані кімнати будуть укомплектовані новими меблями, які виготовляє меблевий цех університету. У гуртожитку № 6 для студентів гуманітарно-педагогічного та ветеринарного факультетів вже виготовлено меблі для укомплектування 12 кімнат.  

    Також гуртожитки готують до нового навчального семестру та приїзду студентів після канікул. Наприклад у гуртожитку №2 за час зимових канікул проведено косметичний ремонт сходових клітин, пофарбовано пожежні ящики та батареї у МЗК.

     У студентському містечку кипить робота адже ми завчасно розпочали підготовку гуртожитків до поселення студентів 1 курсу. Чекайте новин на сайті і ми будемо розповідати про проведені ремонтні роботи у кожному гуртожитку.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook