Засідання оновленого складу навчально-методичної ради НУБіП України

25 лютого 2019, 15:00
Корпус № 3, ауд. 213

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання оновленого складу навчально-методичної ради відбудеться 25 лютого 2019 р. о 15:00 годині в аудиторії 213 навчальному корпусу №3

(наказ Ректора від 02.01.2019 р. №1 «Про затвердження оновленого складу навчально-методичної ради НУБіП України)

 

1. Про роботу комісії з атестації педагогічних працівників у НУБіП України (доповідач – Кваша С.М.).
2. Про узгодження ліцензійних обсягів для вступної компанії 2019 р. (доповідач – Гончарук Л.Ю.).
3. Про підготовку освітніх програм для вступників бакалаврату і магістратури у 2019 р. (доповідач – Зазимко О.В.).
4. Про організацію електронного оцінювання залишкових знань студентів НУБіП України (доповідач – Глазунова О.Г.).
5. Розгляд оновленого «Положення про екзамени та заліки в НУБіП України» (доповідач – начальник навчально-методичного відділу Кліх Л.В.).
6. Розгляд змін до «Положення про видання навчальної літератури за рекомендацією вченої ради НУБіП України» (доповідач – Касаткін Д.Ю.).
7. Про зміни порядку перевірки навчальних і наукових видань НПП та дипломних робіт студентів на наявність академічного плагіату програмою Unicheck (доповідач – Касаткін Д.Ю.).
8. Про забезпечення підготовки НПП НУБіП України до здачі іспиту на рівень В2 з володіння іноземною мовою (доповідачі – Кваша С.М., Колеснікова О.М.).
9. Про започаткування провадження освітньої діяльності, щодо підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (ліцензованим обсягом 200 осіб на 4 роки) (доповідач – Микицей Т.Д.).
10. Про збільшення ліцензійного обсягу підготовки фахівців ОС «магістр» за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» з 25 осіб до 50 осіб (100 осіб на 2 роки) (доповідач – Ружило З.В.).

11. Про відкриття Освітньої Програми "Ресторанні технології" за спеціальністю 181 - «Харчові технології» (доповідач – Слободенюк Н.М.).
12. Про відкриття Освітньої Програми «Технології оздоровчих та фітнес продуктів» за спеціальністю 229 - «Громадське здоров’я» (доповідач – Слободенюк Н.М.).
13. Про введення дисципліни «Міжнародна і регіональна стандартизація» до навчальних планів підготовки ОС Магістр (доповідач – Слободенюк Н.М., Сухенко В.Ю.).
14. Розгляд ліцензійних справ Відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України» (доповідач – Єресько О.В.).
15. Про підготовку акредитаційних справ Відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України» (доповідач – Єресько О.В.).
16. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook