Киянка Ольга Жутник: «Хочу стати студенткою факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України»

2 лютого 2019, 0:20

 

Киянка Ольга Жутник вирішила здобувати фах технолога з водних біоресурсів та аквакультури у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України. Про причини такого вибору – наша сьогоднішня розмова.
  • Розкажіть трохи про себе.

     – Я – Жутник Ольга Володимирівна, проживаю в місті Києві. Мені 18 років. В цьому році закінчую Київський коледж міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського за напрямом підготовки «Технології захисту навколишнього середовища». Хочу навчатись на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура».

  • Чому Ви вирішили здобувати вищу освіту?

     – Вища освіта збільшує шанси отримати гідну професію. На мою думку університет – обов’язковий крок на шляху до омріяної професії. Не слід покладатися лише на фортуну у нашому жорстокому світі. Тож вища освіта – невід’ємна складова сучасного життя.

  • Чому саме Ви обрали спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура»?

     – Обрала цю спеціальність оскільки такого цікавого напряму діяльності як аквакультура раніше не знала та навіть не здогадувалась. Разом з тим, ознайомившись з нею більш детально, вважаю її перспективною сферою у нашій країні.

  • А чому Ваш вибір припав саме на НУБіП України?

     – Обрала цей навчальний заклад по декількох причинах. Перша причина – це те, що університет належить до 10 кращих університетів України та найкраще готує фахівців за обраною мною спеціальністю. Друга – я отримала гарні відгуки від знайомих, що навчались в НУБіП України. Третя причина – мені подобається тут все: розпочинаючи від розташування університету у лісовому затишку, де поруч є студентський кампус до серйозної матеріально-технічної бази.

  • Чим Ви цікавитеся окрім навчання?

     – Окрім навчання захоплююсь співами та плаванням.

  • Про що мрієте?

     – Мрію про отримання вищої освіти, за допомогою якої я зможу покращити та вдосконалити свої вміння.


Інтерв’ю проводив 
асистент кафедри аквакультури Дмитро Шарило

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook