Профорієнтаційна робота кафедри педагогіки триває

31 січня 2019 року

31 січня 2019 року доцент кафедри педагогіки Національного університету біоресурсів і природокористування України Валентина Теслюк провела профорієнтаційну роботу в Еколого-природничому ліцеї № 116 міста Києва з учнями 10-го та 11-го класів.

У ході профорієнтаційної зустрічі було презентовано інформаційні матеріали щодо вступної компанії 2019 року з ОП «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства). Валентина Теслюк розповіла учням ліцею про рейтингові позиції НУБіП України серед інших закладів вищої освіти України та міста Києва.

Доцент наголосила про переваги навчання саме на гуманітарно-педагогічному факультеті університету з ОП «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства): професійну підготовку здійснює одна з найкращих кафедр університету (за результатами рейтингу); студентам гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП України читає лекції ректор університету Станіслав Ніколаєнко та відомі науковці, досвідчені політичні діячі України (Микола Томенко), після навчання слухачі отримують диплом державного зразка. Після закінчення ОП «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства) випускники зможуть працювати у: закладах вищої освіти; органах управління освітою; сільськогосподарських підприємствах; агробізнесі та ін. В університеті функціонує військова кафедра, де студенти проходять військову підготовку за програмою офіцера запасу. Після закінчення бакалаврату студенти мають можливість продовжувати навчання в магістратурі за спеціальністю «Освітні, педагогічні науки» (Педагогіка вищої школи), а далі найкращі магістри можуть вступати до аспірантури.

У ході зустрічі було підкреслено про якість підготовки майбутніх фахівців кафедрою педагогіки, про це свідчить неодноразова перемога студентів на Всеукраїнських студентських олімпіадах. Випускниками кафедри педагогіки є багато відомих постатей, науковців, політичних діячів.

Валентина Теслюк зосередила увагу учнів на правилах прийому на 2019 рік, вступі на базі повної загальної середньої освіти з ОП «Професійна освіта» (Технологія виробництво і переробки продуктів сільського господарства). Оголосила про проведення в НУБіП України Олімпіади для вступників-випускників шкіл, участь у якій дає можливість отримати додаткових 20 балів до сертифікатів ЗНО. Частину учнів 11 класу ліцею дуже зацікавила ця інформація і вони повідомили, що обов’язково братимуть участь в олімпіаді.

Майбутніх абітурієнтів було запрошено на День відкритих дверей до НУБіП України. Доцент кафедри педагогіки В.Теслюк дуже вдячна за дружню співпрацю директору Еколого-природничого ліцеї № 116 міста Києва Валентині Борисівні Алейніковій.

Викладач Еколого-природничого ліцею № 116 м. Києва
Владислав Леонов

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook