Ректорат спланував роботу на лютий: старт другого навчального семестру і активна профорієнтація

31 січня 2019 року
     В останній день січня в університеті пройшла традиційна нарада з планування роботи ректорату на лютий. Відкриваючи її, ректор Станіслав Ніколаєнко акцентував увагу на найважливіших завданнях, яким потрібно приділити максимальну увагу.

 

     4 лютого стартує другий навчальний семестр. Тому, починаючи з цього дня, деканатам і дирекціям потрібно встановити контроль за дисципліною, відвідуваністю занять, провести збори студентського активу – Студентської організації, старост академічних груп, старост кімнат, блоків, поверхів в гуртожитках. Увійти в робочий режим потрібно організовано. Паралельно провести моніторинг стану здоров’я студентів і викладачів, звертаючи увагу на інфекційні хвороби. Загальні ж збори старост заплановано провести 20 лютого. Координуватиме цей процес проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Проректору з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку доручено забезпечити належний тепловий і санітарний режим в навчальних корпусах і гуртожитках, а директору служби закладів харчування Богдану Дубасу – організувати штатну роботу їдалень і буфетів.

 

     Профорієнтаційна робота не повинна припинятися ні на мить. Завданням кожного викладача – про що мова йшла на нараді із завідувачами кафедр – залишається залучення абітурієнтів на підготовче відділення та до участі в олімпіаді для вступу в університет. До першого травня повинна запрацювати на повну медіалабораторія з трансляцією контенту на власному ютуб-каналі – таке доручення ректора отримали декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, радник ректора Іван Чиж та прес-служба університету.

 

      Перший проректор Ігор Ібатуллін, проректори Сергій Кваша, Вадим Ткачук, Валерій Іщенко доповіли про план роботи на лютий у розрізі підпорядкованих підрозділів, а учений секретар Оксана Барановська представила загальний план діяльності ректорату. Він після уточнення буде опублікований на офіційному сайті університету.

     На завершення завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов повідомив, що з 4 лютого стартує набір курсантів на наступний навчальний рік та закликав деканів та директорів долучитися до цього процесу.

 

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook