"Завітай у рідну школу" профорієнтаційна робота у Васильківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 в

28 січня 2019 року

    Протягом зимових канікул викладачі та студенти економічного факультету активно проводять профорієнтаційну роботу у школах свого міста.
  Так 24 січня 2019 року студентка 3 курсу 3 групи спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" Веремій Яна відвідала рідну Васильківську ЗОШ І-ІІІ ст. №2, яку вона завершила в 2016 році.
Яна  розповіла учням про НУБіП України та про економічний факультет, навчальну роботу, підготовчі курси на базі нашого університету, олімпіаду для вступників тощо. Також більш детально зупинилась на студентському житті факультету, про студентський рейтинг, величезну кількість гуртків та спортивних секцій, можливості стажування та навчання за кордоном та інші переваги навчання у нашому університеті.
    Учні активно цікавилися і задавали багато запитань, які стосуються прохідних балів, предметів, які потрібно здати на ту чи іншу спеціальність, про можливість отримати подвійний диплом тощо.

     По закінченню профорієнтаційної роботи серед учнів було проведено анкетування, у ході якого виявлено, що 25% учнів класу планує вступити саме до нашого університету.
   Бажаємо учням успішно здати ЗНО та з нетерпінням чекаємо їх 1 вересня у статусі студентів Національного університету біоресурсів та природокористування України!

Мрачковська Н.К., доцент кафедри фінансів,

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook