НУБіП України взяв участь в III Зимовій науковій школі для інтелектуально обдарованої учнівської молоді міста Славута

28 січня 2019 року
     Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України 25 січня 2019 року взяв участь в роботі III Зимової наукової школи для інтелектуально обдарованої учнівської молоді у м. Славута Хмельницької області. Захід відбувся на базі Навчально-виховного комплексу "Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів, ліцей "Успіх" м.Славута.  

     У роботі III Зимової наукової школи для інтелектуально обдарованої учнівської молоді взяли участь близько 200 учнів 9-11 класів з 10 шкіл міста Славута.
     На відкритті учнівської школи був присутній міський голова Славути Василь Сидор, який привітав учасників і подякував навчальним закладам що беруть участь в роботі школи.
     Начальник управління освіти Ельміра Перепилиця також привітала учасників і розказала про розширення роботи школи. Цього року участь в роботі школи беруть 34 представники різних вищих навчальних закладів.
     Подальша робота заходу продовжувалась в секційних засіданнях:
  • Андрій Блозва, к.пед.н., доцент кафедри комп'ютерних мереж і систем виступив з темою «Виклики сучасного інформаційного суспільства в умовах сучасної кібербезпеки».
 
  • Ольга Файчук, доцент кафедри банківської справи та страхування виступила з темою "Фінансова грамотність - запорука добробуту сім'ї і економічного піднесення України".
  • Володимир Калуга,  д.філос.наук, професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук виступив з темою «Як досягти успіху та зробити життя затишним». 
     Разом із представниками НУБіП із школярами також спілкувалась студентка 1 курсу НУБіП спеціальності "Журналістика" Юлія Бухарова, яка сама родом із Славути і минулого року була присутня на цьому ж заході як учениця школи, а тепер студентка НУБіП України. Вона розповіла учням про університет зі сторони студентства.
 
     Під час роботи Учнівської наукової школи, начальником відділу якості освіти, маркетингу на профорієнтаційної роботи Дмитром Мотринчуком було проведено спілкування з учнівською молоддю, поширено інформаційні роздаткові матеріали про університет.
     Керівництву управління освіти та кращим учням за результатами роботи кожної секції було презентовано сувеніри з символікою НУБіП України.
     На заході, під час спілкування з начальником управління освіти Ельмірою Перепилиця, було обговорено продовження співпраці між управлінням освіти міста Славута та НУБіП України, а також заплановано підписання угоди про співпрацю.
 
Дмитро Мотринчук,
начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook