Он-лайн співбесіда керівництва НУБіП України з керівництвом інституту

22 січня 2019 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

22 січня відбулася он-лайн співбесіда керівництва НУБіП України з керівництвом інституту, на якій йшлося про основні досягнення та здобутки попереднього року, існуючі проблеми та пріоритетні напрями і заходи діяльності інституту на новий 2019 рік.

 

Центральною темою обговорення стало забезпечення належної якості підготовки фахівців і забезпечення їх конкурентоспроможності. Саме на цьому акцентували увагу ректор Станіслав Ніколаєнко, перший проректор Ігор Ібатуллін, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, куратори закладів – декани: Микола Цвiлiховський, Анатолій Діброва, Микола Доля, Зіновій Ружило та інші учасники співбесід.

 

Директор інституту Василь Лукач доповів про головні здобутки колективу в 2018 році та окреслив найважливіші задачі на рік прийдешній, серед яких питання покращення якості освітнього процесу, поглиблення практичної складової підготовки фахівців, активна профорієнтаційна робота, зміцнення матеріально-технічної бази, збільшення надходження коштів спеціального фонду, ощадливе використання енергоносіїв, підвищення відповідальності за виконання обов’язків кожного члена трудового колективу. Та основне – це підготовка до 125-річчя навчального закладу, святкування якого відбудеться 2020 року.

 

Ректор університету Станіслав Ніколаєнко наголосив на розширенні співпраці з центральними та місцевими органами влади, депутатами різних рівнів, роботодавцями, бізнесом щодо підвищення якості підготовки фахівців, проходження студентами виробничої практики з подальшим працевлаштуванням.

Ірина Демчук,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook