Данііл Кравчук з Житомирщини: «Якщо здобувати вищу освіту, то у столичному закладі вищої освіти»

25 січня 2019 року
  • Будь ласка, розкажи трохи про себе.

     − Мене звати Данііл Кравчук. Я учень Хорошівської гімназії Житомирської області. Мрію здобути вищу освіту у НУБіП України.

  • Що стало вирішальним у виборі закладу вищої освіти та спеціальності?

     − Коли я замислився про своє майбутнє після закінчення школи, то, звичайно, перше питання, яке потрібно було вирішити – це вибір університету. Сьогодні заклади вищої освіти пропонують широке коло спеціальностей, проте, я дуже хочу працювати з тваринами і спеціальність “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” дуже мені подобається. Звичайно є інші університети аграрного профілю, які пропонують навчання за обраною мною спеціальністю, проте, свій вибір я зупинив саме на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП та наразі є слухачем підготовчих курсів до складання ЗНО у цьому закладі. Для мене та моїх батьків таке рішення було очевидним, оскільки столичний університет надає більш якісну освіту, а також кращі можливості працевлаштування у майбутньому. Розумію, що мені доведеться дуже багато працювати над собою, але я готовий до цього. Хочу досягти своєї мети і стати висококваліфікованим фахівцем та мати високооплачувану роботу.

  • А чим ти живеш окрім навчання?

     – Насправді, я цікавлюся багатьма речами. Зокрема, це спорт. Граю у волейбольній команді моєї гімназії та беру участь у змаганнях на рівні району. Нещодавно також почав займатися бодібілдінгом. Вважаю, що для хлопця мого віку дуже важливо мати хорошу фізичну форму. Це заняття приносить мені величезне задоволення. Сподіваюся, після вступу до НУБіП України продовжити заняття спортом, знаю тут дуже гарна спортивна база. Захоплююся також мототехнікою. Маю свій мотоцикл, який сам ремонтую. До моїх інтересів входить також комп’ютерна техніка: працюю над створенням простих програм. Я гадаю, що це буде також корисно для мого майбутнього фаху, адже сьогодні більшість процесів комп’ютеризовано.

  • Які маєш мрії?

     – Мрії…Швидше цілі. Поки що вони пов’язані із досягненням значних успіхів у навчанні та у спорті. А потім буду формувати нові завдання.

Розмовляла Наталія Кос,
доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook