Випускник столичної школи Іван Охріменко обирає спеціальність «Право» і НУБіП України, щоб реалізувати свою мрію – стати юристом у сфері агробізнесу

22 січня 2019 року
     Іван Охріменко мріє стати студентом НУБіП України і вивчати тут «Право», оскільки, не дивлячись на свій юний вік, чітко визначив для себе, що хоче стати юристом у галузі сільського господарства.

  • Розкажи про себе. Які маєш уподобання, чим цікавишся, окрім навчання?

     – У 2019 році закінчую середню загальноосвітню школу № 58 Шевченківського району Києва. Захоплююсь історією, правознавством, іноземними мовами, а також футболом і баскетболом. Сподіваюся продовжити займатися улюбленими видами спорту під час навчання в університеті.

  • Чому саме спеціальність «Право» і НУБіП України?

     – Зараз великі сільськогосподарські підприємства розуміють необхідність залучення юристів у сферу агробізнесу, а у близькому майбутньому виникне гостра потреба у висококваліфікованих правниках, які спеціалізуються на відповідних законах. Тож випускники юридичних факультетів аграрних університетів матимуть значні переваги на ринку праці серед інших правників.
    Впевнений, що саме юридичний факультет НУБіП України є тим унікальним факультетом, високопрофесійний колектив якого допоможе мені отримати необхідні знання, щоб стати юристом в аграрному секторі.

  • Звідки дізнався про юридичний факультет НУБіП України?

     – Від викладача факультету, який проводив профорієнтацію у нашій школі, з офіційного сайту і соціальних мереж. Зрозумів, що НУБіП – один з найпрестижніших університетів в Україні і зупинив свій вибір саме на ньому.

  • Які мрії та плани на майбутнє?

     – Вступити на юридичний факультет НУБіП України, отримати диплом, працювати юристом в агробізнесі й отримувати гідну заробітну плату у нашій державі. Також мрію досконало вивчити декілька іноземних мов, оскільки без цього немає перспектив у майбутньому.

Розмовляла
доцент кафедри аграрного, земельного та
екологічного права імені академіка В.З. Янчука
Марина Дейнега

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook