Заслужені дипломи вручено випускникам економічного факультету

21 грудня 2018 року

     21 грудня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам. Дипломи вручили 174 випускникам – магістрам економічного факультету. Зокрема, за спеціальністю «Економіка підприємства» 32 випускника; «Прикладна економіка» – 13 випускників; «Фінанси, банківська справа» – 46 випускників, «Обліку і оподаткування» – 64 випускників, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (Біржова діяльність) – 19 випускників. 37 випускників економічного факультету отримали дипломи з відзнакою.

     Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться найкращим спогадом про студентські роки у їхніх серцях. Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі та поважні гості.

     З вітальними словами до них звернулися проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Миколайович Кваша, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Дмитрович Діброва, заступник міністра Міністерства аграрної політики та продовольства України Ковальова Олена Вікторівна, Президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», генеральний директор «Індустріальної молочної компанії» Ліссітса Алекс.

     З вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяв поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями – економістами, бухгалтерами та фінансистами, звернувся проректор і побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

 

     Свої вітання випускникам висловили д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів Надія Миколаївна Давиденко, д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки підприємства ім. Романенка Світлана Михайлівна Рогач, д.е.н., професор, завідувач кафедри біржової діяльності та торгівлі Надія Петрівна Резнік та д.е.н., професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Дмитрівна Лазаришина.

 

 

 

 

     Вже з таким рідним, теплим і материнським словом до випускників звернулася Коваленко Лариса Вікторівна – куратор однієї із груп магістрів, яка побажала їм здійснення усіх мрій та втілення усіх задумів.

  

 

     Від студентської організації найталановитіші студенти факультету Аліна Васюченко та Валентин Жуль привітали своїх колег випускників зі святом і подарували їм милозвучні пісенні композиції.

     Наступним до випускників звернувся декан факультету Анатолій Дмитрович Діброва, який привітав з отриманням фахової освіти і побажав магістрам успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень, вручив подяки найактивнішим студентам та зачитав наказ «Про завершення навчання» та вручив дипломи випускникам.

 

             

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


     Від студентського колективу випускники Юлія Савченко та Вікторія Лисенко подякували університету, особливо адміністрації економічного факультету, викладачам, батькам і всім, хто доклав руку в підготовку сьогоднішніх магістрів.

Отож, найкращі випускники одного з найкращих факультетів найкращого університету України – щасти вам!

Мусій Антоніна,
голова студентської організації економічного факультету
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook