22 грудня – День енергетика

22 грудня 2020 року

Шановні викладачі, студенти та випускники навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження!

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає вас з нагоди професійного свята –

з Днем енергетика!

Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Ваша самовіддана праця і високий професіоналізм допомагають вирішувати важливі задачі всієї енергетичної галузі країни. Ефективна робота цієї галузі – основа повноцінного життя.

Нехай ваша праця завжди приносить радість, задоволення і почуття гордості, а професійні успіхи йдуть поряд із особистим щастям і благополуччям. Бажаємо вам енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, подальшого зростання творчих досягнень, гармонійного поєднання здобутків ветеранів-енергетиків з енергією молодого покоління!

Бажаємо всім працівникам енергетичної галузі впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, злагоди, успіхів та благополуччя вам та вашим сім’ям! Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник –
вічне джерело наснаги і любові!

А молодим енергетикам хочеться побажати постійного професійного прогресу і морального задоволення від причетності до великої і важливої справи.

Зі святом Вас!  


З великою повагою 

 

ректор НУБіП України, професор,

доктор педагогічних наук            Станіслав Ніколаєнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook