СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ – УЧАСНИКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

10 грудня 2018 року

 7 грудня 2018 р. студенти та викладачі економічного факультету стали учасниками екологічної Всеукраїнської конференції «Lets do it Ukraine 2018», що проходила в сесійному залі Київської міської державної адміністрації.

Варто відмітити, що наші студенти Булига ВладиславВорона АнгелінаДедякіна АлінаМірзоєв Тимур і Мурга Вікторія, які  у вільний від занять час докладають чимало зусиль для розвитку й розбудови молодіжного руху та еко-волонтерства в Україні, були не тільки учасниками заходу, а й його співорганізаторами. Фотографом заходу була студентка дружнього факультету аграрного менеджменту Степанська Валерія.

 

У ході конференції висвітлювалися питання екології загалом і Києва, зокрема; розглядався сучасний досвід поведінки з побутовими відходами в країнах Європи; ситуація в Києві та можливі підходи до переробки побутових відходів; реалії та перспективи переробки відходів упаковки в Україні, роль молоді у формуванні екологічної культури суспільства та питання економіки замкнутого циклу. Останнє особливо викликало зацікавлення студентів і викладачів економічного факультету.

Спікерами конференції були очільники громадських організацій, експерти з питань корпоративної соціальної відповідальності та управління відходами, особливості взаємодії з громадськими бюджетами, міжнародні та зіркові амбасадори з питань екології.

Т. Мірзоєва. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook