Засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми психології»

7 грудня 2018 року

        4 грудня під керівництвом професора кафедри психології д. пс. н. Шамне Анжеліки Володимирівни було проведено чергове засідання наукового гуртка кафедри психології «Актуальні проблеми психології».
        Найбільш активні студенти підготували змістовні доповіді на актуальну тематику сучасної психології.
Ніколаєва Анастасія (студентка 1 курсу магістратури  спеціальності «Педагогіка вищої школи») проаналізувала основні етапи роботи над збором матеріалу за проблематикою наукового дослідження, які вона окреслила на прикладі свого дослідження з теми «Психолого-педагогічні умови становлення професійного мислення студентів аграрного ЗВО».

       Студентка 1 курсу магістратури  спеціальності «Педагогіка вищої школи» Демченко Наталя підготувала доповідь з проблематики власного наукового дослідження «Розвиток креативності студентів». Вона також презентувала результати участі  у Міжнародній науковій студентській конференції «Дев’яті Сіверянські соціально-психологічні читання» (30 листопада 2018 року).
        Метою нового члена гуртка Змаги Анастасії – студентки 1 курсу спеціальності «Психологія» – був запит на вибір тематики наукового дослідження, який в ході дискусії виявив особливості ціннісно-мотиваційної сфери студентів-учасників гуртка.

 


        У кінці засідання керівник гуртка Шамне А.В. подякувала студентам за активність і ґрунтовну підготовку, побажала наукових успіхів та зупинилась на напрямках  наступної роботи гуртківців.

 

Професор кафедри  психології,
Шамне А.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook