Ректорат: зимова екзаменаційна сесія і випуск магістрів

3 грудня 2018 року

     3 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи нараду, він зазначив: розпочався останній місяць року, який буде напруженим і насиченим. Перш за все, завершується перший семестр навчального року, розпочинається екзаменаційна сесія і випуски магістрів. Тож вся увага має бути зосереджена на навчальний процес.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що магістерські роботи проходять перевірку на наявність запозичень. Тому до захисту будуть допущені лише ті роботи, які відповідатимуть вимогам і положенню про їх написання. Разом з тим прискіпливої організації вимагає процес виселення випускників з гуртожитків. Відповідно до нового порядку кімнати будуть прийматися комісійно, за участі завідувачів гуртожитками, заступників, керівників органів студентського самоврядування. А обхідний лист буде підписано у разі відсутності претензій до санітарного і побутового стану.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку звіту про діяльність університету у 2018 році.

    Голова Студентської організації Максим Паламарчук звернув увагу на перебої з інтернетом в гуртожитках, на що було дано доручення проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку спільно зі студентським самоврядуванням протягом дня вирішити питання.

       Також Вадим Ткачук доповів про участь науковців і викладачів університету в конкурсах грантів з академічного обміну і досліджень.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах, які, незважаючи на погодні умови, тривають. Загалом же мова йде про внутрішньо-оздоблювальні і косметичні ремонти. Також в усі гуртожитки кампусу закуплені і завезені бойлери з підігріву води великої ємності. Розпочинається робота з їх монтажу. Як зазначив Валерій Іщенко, при чіткій організації графіку в умовах відсутності централізованого водопостачання всі студенти матимуть можливість користуватися гарячою водою.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на завершенні процедур з державних закупівель, атестації університету з наукової діяльності та на проведенні засідання рейтингової комісії цього тижня.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Ткачуку – проаналізувати економічний стан і контролювати закінчення фінансового року. Сергію Кваші – організувати проведення всеукраїнської науково-практичної конференції з проблем вищої освіти, провести нараду з організації виселення випускників з гуртожитку. Завідуючому кафедри військової підготовки Анатолію Есаулову – провести урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – організувати проведення І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад. Начальнику науково-дослідної частини Володимиру Отченашку – максимально представити університет на конкурсі студентських наукових робіт.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook