За підтримку юних талантів та обдарувань Київщини: подячний лист від Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації

29 листопада 2018 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнко надійшов подячний лист від Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації за підписом його директора Віри Рогової.

     У ньому висловлена надія на подальшу співпрацю та вдячність за сприяння розвитку позашкільної освіти дослідницько-експериментального напряму і підтримку юних талантів та обдарувань Київщини особисто ректору, проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші. А також директору ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимиру Козирському, співробітникам кафедр фізики (професору Анатолію Відьмаченку і асистентові Миколі Малюті), теплоенергетики (завідувачу Валерію Горобцю і доценту Євгену Антіпову), автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (завідувачу Віталію Лисенку, доцентам Ігорю Болботу і Аллі Дудник, старшому викладачу Володимиру Грищенку) – за високий рівень організації та проведення обласної профільної наукової школи з фізики та астрономії для учнів-членів Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України, яка відбулася 12 листопада 2018 року.

Ірина Білоус
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook