Профорієнтаційна робота

22 листопада 2018 року

 

Представники факультету конструювання та дизайну професор кафедри механіки Головач І.В., доценти Яременко В.В. та Черниш О.М., а також асистент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Похиленко Г.М. Національного університету біоресурсів і природокористування України 17 листопада 2018 року приймали участь у проведенні районної олімпіади з трудового навчання серед шкіл Васильківського району, яка була проведена на базі Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

 

В олімпіаді приймали участь учні 9-11 класів шкіл району, а саме:
Глевахівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
Путрівський навчально-виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад";
Крушинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
Мархалівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1.

 

Співробітники факультету ознайомили школярів, вчителів трудового навчання, вчителів технічної праці, та представників відділу освіти Васильківської РДА Київської області з можливостями і перспективами навчання на факультеті конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
При проведенні бесіди було зроблено презентацію університету, і зокрема факультету конструювання та дизайну та розповсюджено інформаційні матеріали.
Майбутніх випускників шкіл запросили відвідати факультет конструювання та дизайну, взяти участь в предметних олімпіадах та навчатись на підготовчих курсах НУБіП України.
Ознайомили учнів з правилами подання документів і можливостями отримати додаткові бали при вступі в університет.

 

 

 

Представники факультету відповіли на багато питань пов’язаних з навчанням в університеті та факультеті, а також з перспективами майбутнього працевлаштування.

 

Особливу подяку від факультету конструювання та дизайну за запрошення та плідну співпрацю висловлюємо вчителю технічної праці Осадчому Я.В., та вчителю трудового навчання Черняхівській А.А. Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.




Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook