Роботодавці діляться досвідом підвищення ресурсу техніки

10 листопада 2018 року

     З 30 жовтня по 1 листопада на виставку ІнтерАГРО-2018 зібрались провідні виробники та експлуатаційники сільськогосподарської техніки та обладнання. Користуючись такою нагодою «конструктори» організували та провели в стінах університету семінар з підвищення ресурсу техніки за рахунок використання сучасних фільтрів та мастильних матеріалів.
    Окрім науково-педагогічних працівників та студентів факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного до роботи долучились і наші випускники-виробничники.

     З новими властивостями мастильних матеріалів присутніх ознайомив Максим Тимошенко – менеджер з розвитку дистрибуції компанії «Кастрол Україна».

     Член ради роботодавців інженерних факультетів Олег Продеус – керівник відділу ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» продемонстрував надсучасні світові розробки в галузі фільтрування технічних рідин та повітря.

     Серед учасники семінару провели інтелектуальний конкурс на знання сільськогосподарської техніки та технологій. Переможці отримали цінні призи та пам’ятні відзнаки.

Олександр Бистрий,
доцент кафедри надійності техніки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook