Чергова футбольна перемога збірної НУБіП над лідерами групи

9 листопада 2018 року

     8 листопада на футбольному полі ДЮСШ №15 пройшов виїзний матч команди нашого університету проти НУФВСУ-МАУП. Після впевненої перемоги «нашої збірної» над командою КНТЕУ, вони мали шанс реабілітуватись перед вболівальниками за поразку 2:0 на своєму полі від колективу «інфізу» та наздогнати своїх кривдників.

     Завдяки здобуттю трьох очок в минулому турі, наші хлопці підійшли до протистояння у чудовому настрої. Але початок гри був за НУФВСУ-МАУП, аж поки на 27-й хвилині вони не залишились в меншості, адже їхній гравець отримав пряму червону картку за грубий фол проти Олега Ставночого, якого забрала швидка. Після цього малюнок гри вирівнявся і команди обережно закінчили перший тайм в нічию.
     І вже на перших хвилинах чудовою подачею на дальню стійку, скидкою головою від Дмитра Касабуцького, Сергій Шишкін із кількох метрів фактично розстріляв ворота суперника. Швидкий гол і гра повністю перейшла під контроль наших гравців.
     Чудову нагоду відзначитись, мав В’ячеслав Писаревський, який на підступах до чужого карного майданчика зміг обіграти чотирьох захисників та пробити під саму стійку воріт, але надійно зіграв на лінії воріт Дмитро Косяков. Проте навіть голкіпер «інфізу» був безсилим, коли автор першого голу Сергій Шишкін віддав точну розрізну передачу на Антона Гришина, який, на замаху, прибрав захисника та пробив точно в кут воріт.

     На 75-й хвилині нападник оформив дубль, а точну передачу цього разу віддав Богдан Козій. Антон Гришин обіграв воротаря на швидкості забав третій переможний гол. До слова, автор результативної передачі за кілька хвилин до цього з острого кута влучив у стійку воріт суперника і, загалом, виділявся активністю на лівому фланзі атаки. За підсумками 8 турів, Антон Гришин, студент факультету аграрного менеджменту, якого на матчі підтримував його декан Анатолій Остапчук, став кращим бомбардиром групи «Б».
    Отже, збірна НУБіП та команда-суперник мають в активі по 16 набраних очок, а боротьба в групі «Б» продовжує набирати обертів. Слід відзначити, що наші хлопці в черговий раз продемонстрували те, що не бояться ніякого суперника і вибороли 1 місце в групі.

Олександр Дєманов,
студент факультету тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook