Розвиток науки — один з головних показників розвитку суспільства

9 листопада 2018 року

     В НУБіП України стрімко розвиваються наукоємні біотехнології для освітньої та виробничої сфери, підвищується рівень конкурентоспроможних інноваційних розробок, які вже в цьому році втілені та підтримані Міністерством освіти і науки України за проектом «Розроблення біологічного препарату для рослинництва на основі консорціуму ґрунтових мікроорганізмів».

     Буквально вчора представники університету Володимир Отченашко, Микола Журавель, Ірина Артемчук, Ольга Олійник та делегація МОН України на чолі з генеральним директором Департаменту науково-технічного розвитку Дмитром Чеберкусом відвідала навчально-науково-виробничу лабораторію «Екстракон» — навчально-виробничу технологічну структуру на базі НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка.

  

  

     Представники Міносвіти високо оцінили діяльність та розробки колективу вчених під керівництвом Миколи Патики. Обговорено пріоритети та сьогоднішнє бачення аграрних проблем, напрямів подальшого розвитку інноваційно-наукових біотехнологічних методів.

     Ми будемо сприяти активізації роботи вчених наукових і освітніх організацій України, консолідувати їх діяльність для вирішення актуальних питань країни, в т. ч. і за допомогою нових біотехнологій, що розробляються вченими НУБіП, зазначив Дмитро Чеберкус.

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook