День відкритих дверей в НУБіП для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій України

5 листопада 2018 року

1 листопада 2018 року в НУБіП відбувся вже другий день відкритих дверей. Цього разу гостями університету стали випускники шкіл, ліцеїв, гімназій Київщини та інших областей України. Для участі у цьому цікавому заході прибули майже 800 учнів. Кафедра педагогіки на чолі з Сопівником Русланом Васильовичем радо зустрічала тих, хто приїхав щоб на власні очі побачити наш університет.

Програмою заходу було передбачено презентацію наукових доробків факультетів та ННІ, зустріч з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, виступ відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука, який презентує Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році, виступи творчих колективів кафедри культурології НУБіП України, презентація ННІ та факультетів, лабораторій та кафедр.

Розповідаючи про правила прийому на 2019 рік, Віктор Шевчук зазначив, що державне замовлення в НУБіП – одне з найбільших в Україні. Ця інформація дуже зацікавила майбутніх абітурієнтів.

Учасників дня відкритих дверей привітав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук. Василь Дмитрович презентував спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців на факультеті. Розповів керівник факультету і про спеціальність «Професійна освіта», отримавши яку студенти отримають «два в одному» - педагогічну освіту та фахову спеціалізацію. Майбутні абітурієнти переглянули рекламний відеоролик факультету, підготовлений, до речі, самими студентами.

Продовжилася зустріч з абітурієнтами на кафедрі педагогіки, де у теплій та дружній атмосфері можна було поспілкуватися та отримати відповіді на свої запитання.

Ми поспілкувалися з учнями, розповіли про переваги навчання в НУБіП України, запросили навчатися за спеціальністю «Професійна освіта». Учням було роздано буклети про спеціальність та анкети.

Особливу увагу учнів звернули на те, що в університеті працюють консультаційно-підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань з дисциплін українська мова і література, біологія, хімія, іноземні мови, історія України, географія, випускники яких отримають додаткові бали під час вступу до НУБіП України.

Університет також проводить Всеукраїнську олімпіаду для вступників з наступних предметів: українська мова і література, біологія, хімія, англійська мова, історія України, географія. Участь у олімпіаді дає унікальну можливість отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО та буде вирішальною при вступі до НУБіП України.

Надана інформація викликала у старшокласників багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила багатьох учнів.

Майбутні абітурієнти ставили запитання щодо кількості державних місць, розміру стипендії, умов проживання у гуртожитках, навчання на військовій кафедрі, майбутнього працевлаштування. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету.

Кафедра педагогіки цього разу радо зустрічала гостей з Гімназії №179 м. Києва, Здорівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» (Київська область, Васильківський район, с. Здорівка), Данилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Васильківського району Київської області. Загалом на захід завітало більше 30-ти учнів.

Щиро дякуємо за допомогу і підтримку керівникам зазначених навчальних закладів, вчителям, які організували і супроводжували групи студентів - Чернілевській Ірині Львівні, Петрику Григорію Степановичу, Махобродзе Ірині Володимирівні, Коваленку Віктору Олексійовичу, Мельник Тамарі Миколаївні.

Сподіваємося, що учасники дня відкритих дверей вже зовсім скоро поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Варто додати, що плідна співпраця з педагогічними колективами шкіл триває вже кілька років. Тож ми сподіваємося на її успішне продовження.

 

Кафедра педагогіки запрошує всіх охочих прийти у березні 2019 року в НУБіП України і стати учасниками ще двох днів відкритих дверей для випускників технікумів,коледжів, шкіл, ліцеїв, гімназій України!

До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook