День іменинника у психологів

30 жовтня 2018 року

       Осінні дні коротшають, погода дедалі стає прохолоднішою, нерідко за вікном дрібний набридливий дощ. Однак майбутні психологи знають: щира розмова, весела посмішка приятеля, дружнє вітальне слово зігрівають не гірше сонячного проміння. Тому й вирішили влаштувати День народження для всіх і відразу – День іменинника для другокурсників.
       Що ж за свято без солодощів та теплого запашного чаю? Чаєм пригостила куратор, фрукти привезли із собою мешканці Київщини, солодкий торт придбали гуртом. Коли завідувач кафедри почув про захід, дозволив окупувати свій кабінет.
       За круглим столом полилася щира розмова: згадали перший курс, тривоги й радощі, які пережили разом. Посміялися з перших непорозумінь, які нині вже видалися кумедними історіями. І, як заведено на святі, кожен побажав одногрупникам здоров’я, наснаги, творчих успіхів, високих мрій, а також ресурсу для їх досягнення.
Загадували й на майбутнє: ділилися очікуваннями щодо навчання за подвійним дипломом у Поморській академії (Республіка Польща), розкривали таємниці відзначення Різдвяних свят, бажали одне одному успішного складання зимової сесії, несміливо, проте зі щирим ентузіазмом, описували своє професійне становлення. 

 

 

На фото: урочиста хвилина розрізання торта.

 

доцент кафедри психології

Л. Омельченко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook