Профорієнтація у своєму рідному ліцеї

16 жовтня 2018, 22:23

Зустріч  пройшла 16 жовтня у Рівненській обл, Рокитнівського р-н, с.Рокитне, Рокитнівський НВК "Школа I-III ступенів-ліцей".

 

Наш першокурсник-агроном – Владислав Богданець провів профорієнтацію серед учнів старших класів свого рідного ліцею.  Оскільки ліцей націлений на вивчення природничих наук, то тут спрямовано готують школярів до МАН.

Перед виступом я зустрівся із вчителями школи, які цікавилися моїм життям в університеті. Емоції просто зашкалюють від цієї події, радий що деканат дав мені таку можливість, а я її використав у повному обсязі!!!


Наш ліцей у минулому аграрний і, тому доцільність проведення профорієнтації була величезна.  Аудиторія слухала дуже уважно кожну думку про НУБіП України, цікавилися можливостями навчання в ньому.

 У своїй презентації я ознайомив слухачів про структуру університету, можливості навчання і подальшого кар’єного росту, практичну складову навчання, умови проживання у гуртожитку  і неповторний дух студентського життя.

 Хотілось би подякувати директорові школи Близнюку Володимиру за теплий прийом, організацію школярів та за сприяння проведенню виступу, а також нашому вчителю-організатору  Пані Марії,  яка все гарно зафотографувала й організувала медіа забезпечення та збір учнів.

Я впевнений що в наступному році найкращі випускники ліцею обов'язково вступатимуть до нашого Університету.

 

Владислав Богданець

Студент  І курсу агробіологічного факультету

Роман Жила

Старший викладач кафедри загальної хімії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook