Розпочала роботу StartUp School НУБіП

18 жовтня 2018 року
Навчально-науковий інститут післядипломної освіти НУБіП

      Учасники стартап-школи будуть навчатися розвивати свої бізнес-ідеї  для презентації  інвесторам чи бізнес-ангелам. У роботі першого навчального заняття приймали участь студенти та викладачі кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Сахарова Влада, Трукіна Марія,Таран Оксана.

       Перед слухачами виступили керівник StartUp School НУБіП,  завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, доктор економічних наук, професор О.Д. Витвицька.

    Директор наукового парку НУБіП України "СПЯЖ" Теслюк В.В. окреслив стратегічні напрямки розвитку стартапів зокрема в НУБіП і загалом в Україні.

     

Із доповіддю про підготовку, розвиток та реалізацію свого стартапу виступив науковий співробітник лабораторії біосенсорики кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Андрій Карпюк.

          Стартап-школа запрошує креативну молодь факультету до співпраці у створенні нових розробок та просуванню їх у реальний бізнес. Реєстрація на сайті школи: https://startupschool.wixsite.com/nubip

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook