Осінні спортивні змагання серед мешканців гуртожитків набувають обертів

22 жовтня 2018 року

     Навіть коли природа засинає, студентське життя ніколи не стоїть на місці. Для наших спортсменів неважливо, холодно на вулиці, чи ще гріє сонечко, вони займаються спортом у будь-яку погоду. Цього року змагання були з колективного присідання, підтягування на брусах та на перекладині. Участь у змаганнях приймали мешканці всіх гуртожитків. А відбулися вони завдяки адміністрації НУБіП України, дирекції студентського містечка та об’єднаному комітету студентських рад гуртожитків.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк зазначив: «Займатися спортом потрібно обов’язково! Це загартовує волю та надає сил для підкорення нових вершин. Молодь НУБіП України – еліта нашої держави, а еліта має бути сильною та цілеспрямованою!» Також на змаганнях був присутній заступник директора студмістечка Максим Лазаріді, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку – Генадій Ржевський та фахівець відділу виховної роботи та студентських справ – Микола Литвин. «Маючи військове звання, можу з впевненістю сказати, що для того, щоб захистити себе та своїх рідних, треба мати міцний характер та бойовий дух. Нічого кращого, ніж спорт для цього ще не вигадали!» – говорить Генадій Ржевський.

     Тож, після вступної частини та урочистого відкриття, почалися самі змагання. Оцінювали їх кваліфіковані студенти, почесні спортсмени нашої Alma-mater, які займали призові місця у багатьох конкурсах різного рівня. Підтягування на перекладині та на брусах судили студенти механіко-технологічного факультету Іван Кузьмич та Едуард Іванюк відповідно. Головним суддею та відповідальним за колективне присідання став Олександр Дєманов, студент факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     Згідно результатів конкурсу визначилися переможці. У колективному присіданні І місце посіла команда 1 гуртожитку, ІІ та ІІІ місця розділили команди гуртожитків №8 та №4. Також 8 гуртожиток відмінно продемонстрував вміння підтягуватися на брусах, та зайняв почесне І місце. Зовсім трошки до перемоги не вистачило мешканцям гуртожитку №5, вони зайняли ІІ місце, а гуртожиток №1 посів ІІІ місце. У індивідуальному заліку проявили себе студенти гуртожитків №1 та №8. І місце з результатом 67 разів зайняв Серафім Мажаров, ІІОлександр Горицький – 62 рази, та з результатом у 60 раз ІІІ місце посів Антон Рибалка. У колективному підтягуванні на перекладині кращими стали мешканці гуртожитку №7, ІІ місце посів гуртожиток №8, а ІІІ – гуртожиток №1. У індивідуальній першості з результатом 39 разів, перемогу отримав Ярослав Шакун представник гуртожитку №7, Олександр ГорицькийІІ місце (33 рази), а мешканець гуртожитку №11 Олександр ЛогвіновІІІ місце.

     Насамкінець ми маємо можливість виділити трійку найкращих гуртожитків. Почесне ІІІ місце посіли мешканці гуртожитку №5, ІІ місце у гуртожитку №1 та фаворит цього року – гуртожиток № 8!

 

Вітаємо переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Дар’я Ходій,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook