Студентська подорож осіннім Печерськом

20 жовтня 2018 року

     Тепла жовтнева пора прекрасна не лише в рідному Голосієво. Помилуватися осіннім Києвом, а головне – оглянути унікальні будівлі Печерська, пам’ятки архітектури виїхали після занять студенти 1 курсу 6 групи агробіологічного факультету, разом зі своїм наставником Наталією Пасічник. Разом із дівчатами-агробіологами поїхали хлопці майбутні інженери – студенти-автоматники 2 курсу, зі своїм наставником Олексієм Опришком.

     Екскурсія сподобалася всім – і киянам, і тим хто лише знайомиться з нашим прекрасним містом. Будівлі Печерська мають свою неповторну історію. Наставники розповіли багато цікавого про виникнення унікальних будівель, їх архітекторів, окремі сторінки історії.
     Будинок з Химерами на Банковій, Шоколадний будиночок на Шовковичній, Лютеранська церква на однойменній вулиці, Будинок Плачучої вдови й інші.

     Протягом екскурсії наставники звертали увагу не лише на історичні факти, а на зв’язок минулих років із сьогоденням, на важливі дрібниці у формах і розташуванні. Студенти двох спеціальностей познайомилися, поспілкувалися. З екскурсії поверталися кожен із своїм враженням, і всі – з загальним задоволенням від приємно проведеного часу. Відразу ж домовилися про наступні екскурсії містом – Київ того заслуговує.

Доценти Опришко О.О., Пасічник Н.А. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook