Студенти і викладачі факультету землевпорядкування призери футбольного турніру «Осінній Суперкубок землевпорядників»

8 жовтня 2018 року

     Життя – це рух. Спортом потрібно займатися обов’язково, якщо ми хочемо бути здоровим поколінням у нашій країні. А факультет землевпорядкування завжди підтримує активний і спортивний вид дозвілля студентів і викладачів.

     Цими вихідними в одному з найстаріших міст Київщини – Переяслав-Хмельницькому відбувся футбольний турнір «Осінній Суперкубок землевпорядників». Його організаторами виступили Громадська організація «Асоціація фахівців землеустрою України» на чолі з її головою Анатолієм Полтавцем, а також факультет землевпорядкування НУБіП України. Тож на спортивному майданчику оздоровчого дитячого центру «Славутич», розташованого на мальовничих берегах Дніпра, зібралися представники землевпорядної співдружності для проведення турніру з міні-футболу.

     Після урочистого відкриття турніру деканом факультету землевпорядкування Тарасом Євсюковим, акапельного виконання учасниками заходу Державного Гімну України, провели жеребкування. Першу гру розпочали збірна команда студентів і викладачів факультету землевпорядкування та команда Головного управління Держгеокадастру у м. Києві. Початок турніру був особливо хвилюючим. Команда факультету землевпорядкування вже на 2-й хвилині першого тайму відкрила рахунок у свою користь. Але футболісти Держгеокадастру – чемпіони весняного турніру, так просто не поступалися перемогою. Другий тайм завершився з рахунком 6:3 на користь команди Держгеокадастру. Все ж дякуючи досвіду і зіграності, вони знову вибороли перемогу у студентів.

     Наступну гру розіграли команда господарів поля ТОВ «Регіонземсервіс» і найтолерантніша команда АФЗУ з рахунком 1:2 на користь перших. В грі за третя місце команда викладачів і студентів факультету землевпорядкування з рахунком 6:1 витіснила збірну команду Асоціації фахівців землеустрою України на 4-те місце. Швидше за все, команда АФЗУ не хотіла образити інші команди і тому гравці не забивали у ворота супротивників більше 1-го м’яча.
     У четвертій вирішальній грі за першість змагалися команда Держгеокадастру і «Регіонземсервіс». Вболівальники шаленіли від напруженої гри, але результат матчу був передбачуваним і команда Головного управління Держгеокадастру знову забрали кубок чемпіона.

     Поза результатами гри був також обраний кращий форвард – ним виявився головний спеціаліст управління Держгеокадастру у м.Києві – Сергій Мацапула, до речі минулорічний випускник факультету землевпорядкування. На його рахунку 11 забитих м'ячів. Кращим голкіпером став Павло Шитіков, який захищав ворота команди АФЗУ.

     З’їзд землевпорядників пройшов як завжди на вищому рівні. Організатори, в особі Олександра Сільченка – директора ТОВ «Регіонземсервіс» (випускника факультету землевпорядкування 2002 р.) дуже старанно все підготували, гостинно зустріли, провели екскурсію територією оздоровчого центру, створили хорошу компанійську атмосферу, в яку хотілося б повертатись знову і знову.

     Особливу подяку вся землевпорядна спільнота висловила Надії Бойко, директору Музею-діорами «Битва за Дніпро в районі Переяслав-Хмельницького восени 1943 року». Вона в деталях подала картину боїв на Букринському плацдармі, які 75 років тому зіграли важливу роль при визволенні Києва.

     Підсумовуючи, можна сказати, що головними результатами турніру, на думку усіх учасників зібрання, стали чудовий настрій, спільне захоплення від гри, позитивні емоції і нові знайомства, а результати матчів – привід зустрітися ще не один раз, або й взагалі ввести традицію збиратися усією землевпорядною родиною пограти у футбол.


Анастасія Городнича,
студентка 4 курсу факультету землевпорядкування


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook