Екскурсія до Верховної Ради України!

28 вересня 2018 року
ВРУ

 Традиційною стала екскурсія до Верховної Ради України, яка проводиться в рамках гуртка кафедри глобальної економіки «Глобалізація та європейська інтеграція». Цього річ, 26 вересня Сесійний будинок Верховної Ради України відвідали студенти магістерської програми «Регіональна економіка» разом з викладачем Богач Л.В.


 

 Екскурсія була дуже цікава і водночас пізнавальна, адже студенти змогли на власні очі побачити та дізнатися більше про єдиний законодавчий орган державної влади України. Як виявилось, сесійний будинок Верховної Ради є не тільки важливим осередком політичного життя країни, а й величною архітектурною пам’яткою нашої столиці.


 

 Особливу увагу у студентства викликала на 2 поверсі парламенту картина державотворення. Її автор – художник Олексій Кулаков. На картині зображений історичний момент, коли 24 серпня 1991 року з присутніх в залі 362 депутатів 350 проголосували за незалежність України, а після того історичного голосування група нардепів занесла до зали великий прапор України і накрила ним трибуну. Нині цей прапор зберігається поруч з картиною в скляному коробі. Це велике полотно, розміром 8х4 метри, заносили до сесійної зали, коли відзначалися 10-та і 20-та річниці незалежності України.
Студенти також приміряли на себе роль майбутнього народного депутата України у кулуарах 3-го поверху за круглим столом, де проводяться термінові наради фракцій.

Цей день був надзвичайно корисним, цікавим та пізнавальним для студентів!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook