Поліпшуємо матеріально-технічну базу студмістечка: триває відновлення відмостки навколо гуртожитку №11

20 вересня 2018 року

     Упродовж літа в гуртожитках університету проводились поточні та капітальні роботи, готувались кімнати для поселення студентів нового набору, робота по покращенню санітарно-побутових умов для проживання студентів кипіла.

    З початком навчального року в гуртожитках відбулось традиційне заселення студентів. Уже майже місяць студенти облаштовуються, знайомляться, відвідують пари та записуються на гуртки. Життя в гуртожитку та й в цілому в університеті бурлить. Але роботи по облаштуванню гуртожитків та прилеглої території на цьому не закінчуються, оскільки є ще багато планів, які потрохи втілюються в реальність.

     Одним і не менш важливим моментом є підготовка гуртожитків до зимового періоду. Завдяки спільним зусиллям дирекції студентського містечка і відділу головного інженера та за благодійної підтримки проводиться відновлення відмостки навколо гуртожитку №11. Основна її функція – відведення талого снігу та дощової води від основи фундаменту до дощового стоку. Відмостка фундаменту здатна зменшити відсоток промерзання грунту в усьому периметрі будинку.

 

     Ми не зупиняємось, а й надалі працюємо над поліпшенням умов проживання, щоб кожен студент в кампусі почував себе затишно.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook