Офіційні результати виборів. Максим Паламарчук – новообраний голова студентської організації НУБіП України

20 вересня 2018 року

     19 вересня – визначний день роботи студентської організації НУБіП України. Майже 6000 студентів вирішили долю студентського самоврядування ще на один рік. Більшість голосів віддали за кандидатуру під №1 – Паламарчук Максим Андрійович, студент механіко-технологічного факультету.

     Нагадую, працювало 6 виборчих округів, кожен кандидат мав право у кожен корпус делегувати спостерігача для належного проведення виборів, та виключення фактів фальсифікації та підробки результатів. Дільниці працювали з 08:00 до 18:00. Після офіційного завершення виборів і закриття дільниці, усі члени Центральної виборчої комісії та Окружної виборчої комісії вирушили на підрахунок голосів. Також, при рахуванні були присутні наглядачі від кожного кандидата, хто бажав дізнатися результат с перших вуст.

     Після точного підрахунку усіх бюлетенів по виборчим округам, була виведена загальна цифра студентів, які з’явилися на дільниці – 5685 студентів, що складає 57%. Відповідно до пункту 3.17 Положення про центральну виборчу комісію та вибори органів студентського самоврядування, вибори вважаються дійсними за будь-якої явки. Пункт 3.23. наголошує – вибори проводяться в один тур, переможцем вважається кандидат, який отримав більшість голосів студентів, які проголосували. Тож вибори оголошується дійсними та правомірними згідно ЗУ «Про вищу освіту».

     А зараз, більш детально по кожному округу:

 

     На таблиці ми спостерігаємо, що результати зовсім не однозначні, ситуація була незрозумілою до підрахунку останнього виборчого округу. Максима підтримали студенти 1,2 та 4-ого виборчого округу. Лідером найбільшого, по кількості студентів, округу є саме Максим, але Катерина не відставала у перегонах. Катерину Бамбузу підтримали у навчальному корпусі № 1, а Тімура Мірзоєва – у окрузі №3.

     Найбільша явка була відмічена у 4 окрузі (11 навчальний корпус), потім, з невеликим відривом – корпус під номером 10.

 

 

     Підводячи підсумки, можна з впевненістю сказати, що Максим переміг з великим відривом від своїх опонентів. Його підтримало 2877 студентів, що складає 51% студентів. Але і кандидатам, які не перемогли у передвиборчих перегонах хочеться побажати не зупинятися на досягнутому, а рушати тільки вперед!

Вітаємо новообраного голову з перемогою, бажаємо йому терпіння, наснаги, нових творчих ідей та яскравого року в якості очільника студентської організації НУБіП України.

Дар’я Ходій,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook