Нове покоління інженерів-будівельників.

3 вересня 2018, 13:00
27а корп 7

   День знань - це свято, із якого починається велика дорога у майбутнє. Визначною подією цей день є для наших першокурсників, які зробили важливийй крок у своєму житті, своїми знаннями, талантом та наполегливістю вибороли право навчатися у престижному закладі вищої освіти - Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

   В перший навчальний день студенти спеціальності 192-"Будівництво та цивільна інженерія" знайомились з одногрупниками, науково-педагогічним складом та кураторами груп. Кожен розповідав про себе та свої захоплення. Виявились охочі до футболу, волейболу, сучастих танців та гравці у шахи.

   Також традиційно була проголошена клятва першокурсників, після чого новим студентам було вручено символічний ключ від знань та студентський квиток.

   Майбутні професіонали обрали спеціальність інженера-будівельника. Причиною тому є стрімкі зміни у світовій будівельній індустрії.

  Про життя факультету конструювання та дизайну студенти дізнались на сайті університету та очікуюють багато нових знань, практичного навчання, індивідуального розвитку як фахівця, особистості, патріота.

   Бажаємо нашим першокурсникам наснаги, успіхів у навчанні та повної реалізації своїх очікувань!

Колектив кафедри будівництва.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook