Пишаємося своїми колегами

12 вересня 2018, 8:55

29.08.2018 р. на вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету викладачі кафедри філософії отримали нагороди та грамоти.

Рішенням Вченої ради університету від 22 червня 2018 року, протокол № 11 Богдановій Ніні Петрівні присвоєне звання «Заслуженого працівника Національного університету біоресурсів і природокористування України». Ніна Петрівна віддала рідному університету понад 30 років життя, працюючи в ньому з 1985 р. Вона успішно виконує свої службові обов’язки, здійснює разом з викладачами планову навчальну роботу, розподіл педагогічного навантаження між співробітниками кафедри, надає допомогу викладачам, науковим співробітникам кафедри, студентам, магістрам, аспірантам, забезпечує наявність на кафедрі всієї необхідної документації.

Колектив кафедри щиро вітає Ніну Петрівну із заслуженим високим званням та бажає подальших успіхів у нелегкій справі.

Сторожук Світлану Володимирівну та Культенко Валентину Павлівну було нагороджено почесними грамотами гуманітарно-педагогічного факультету за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну науково-педагогічну діяльність та активну участь у житті кафедри.

Колектив кафедри щиро вітає колег! Бажаємо їм подальших успіхів, натхнення та плідної праці на благо кафедри, факультету та університету!

Ірина Матвієнко,
доц. кафедри філософії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook