Відбулися перші збори деканату, завідувачів кафедр, наставників і старост академічних груп

7 вересня 2018, 14:51

На початку вересня вперше в новому навчальному році гуманітарно-педагогічний факультет зібрав завідувачів випускових кафедр, наставників і старост академічних груп, аби обговорити нагальні питання. Традиційно, розпочав зустріч декан факультету, професор Василь Шинкарук.

Цьогоріч студентський колектив факультету поповнився 16 новими академічними групами. І тепер на факультеті 40 груп. У них навчається понад 1000 студентів.

Першокурсникам цікаво було слухати про досягнення факультету за минулий навчальний рік (про різноманітні наукові, культурно-мистецькі і спортивні заходи, «Студентську республіку», про перемогу на «Голосіївській весні», «Пісенних баталіях», в конкурсі на «Найкращу інтелектуальну групу» та багато іншого). Але й захоплено студенти слухали й перспективи в новому навчальному році. Василь Дмитрович зазначив і те, що студентами факультету стають громадяни інших країн. Після закінчення вступної частини Василь Дмитрович перейшов до основної мети зібрання –обговорення найголовніших питань організації співпраці між деканатом, студентським активом і наставниками груп. Декан наголосив на відповідальності посади старости, важливості якісного виконання всіх поставлених завдань та обов’язку перед групою, але не менш важливо, щоб усі студенти свою відповідальність перед батьками, викладачами, іншими студентами, адже вони прийшли здобувати знання, зростати, дорослішати.

Старост поінформували про обов’язкову щотижневу звітність перед деканатом та контроль за відвідуванням занять групою. Заступник декана Ярослав Рудик повідомив про старт реєстрації першокурсників у науковій бібліотеці, а студентів-бюджетників ‒ про необхідність оформлення банківської карти. Особливу увагу звернув на якнайшвидшу постанову хлопців на військовий облік.

Приємним доповненням стала пропозиція декана щодо відвідування рідної школи з метою проведення профорієнтації для одинадцятикласників. Цього року особливо велика кількість студентів записались до творчих груп і спортивних секцій. Василь Дмитрович також зауважив, що професорсько-викладацький склад теж не проти долучитись до участі в культурно-мистецьких заходах факультету.

Далі старости і куратори академічних груп мали змогу поставити запитання, на які Василь Дмитрович дав вичерпні відповіді, а також і висловити пропозиції.

То до праці!

Докладну інформацію студенти можуть дізнатись на сайті факультету в розділі «Старостат».


Софія Грабовська, студентка
гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності «Журналістика»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook