Вчена рада факультету: підсумки роботи і плани на рік

4 вересня 2018 року

Співробітники кафедри геодезії та картографії 30 серпня 2018 року взяли участь у розширеному засіданні вченої ради факультету. Також запрошеним були члени Ради роботодавців факультету, студентство, а також представник ректорату – вчений секретар НУБіП України О. Д. Барановська.
Цього ж дня було представлено оновлену лабораторію кафедри землевпорядного проектування, яка знаходиться в аудиторії 111 навчального корпусу 6.
На засіданні було розглянуто підсумки діяльності факультету землевпорядкування за 2017/2018 навчальний рік, намічено завдання на наступний навчальний рік. З цікавою доповіддю виступив декан факультетету землевпорядкування, доктор економічних наук, професор Євсюков Т.О.  Обговорювалися також питання проведення свята «День знань» та затвердження плану роботи вченої ради факультету землевпорядкування на 2018-2019 н.р. Участь у дискусіях взяли завідувачі кафедр факультету,  а також проф. Дорош Й.М., вчений секретар НУБіП України О.Д.Барановська.
На завершення відбулося нагородження грамотами працівників факультету, які були залучені до роботи у приймальній комісії – асист. І. Г. Колганову, доц. А. О. Кошеля та доц. Л. А. Гунько.

Б.М.Ярова, асистент кафедри геодезії та картографії
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook