Молоді механіки пройшли «Школу першокурсника НУБіП України 2018»

10 серпня 2018 року
механіко-технологічний факультет

Цьогорічна школа першокурсника зібрала 59 представників молодого покоління механіко – технологічного факультету, які вибрали для здобуття майбутнього фаху спеціальності «Агроінженерія» та «Транспортні технології (автомобільний транспорт)».

Першокурсників цікавило все розмаїття інформації стосовно ЗВО, до лав котрого вони зараховані. Отож, вони ознайомилися з розміщенням навчальних корпусів, з матеріальною базою факультету, ботанічним садом, кафедрою військової підготовки, а про умови навчання, наукову та виховну діяльність закладу, студентів інформували ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко та представники ректорату і студентського активу університету.  

 Неабияку спритність показали студенти і спортивних змаганнях між факультетами університету та творчому відборі. В дисципліні «Волейбол» команда механіків у складі Кравцова А., Кумейка А., Діденка М., Мовчана М., Василенка А., Корнійка Д., Соляника С. та Баліцького М. впевнено здобула 1 місце. В дисципліні «Шахи» на високому рівні показали себе Пономар В., Казмірчук О., Соляник С. та Сакура О. До лав кафедри культурології відібрано 26 студентів, а на спортивні секції кафедри фізичного виховання записані 32 студенти.

Отже, набір студентів цього року приніс факультету якісних, обдарованих та відповідальних людей, тож успіхів їм у майбутньому навчанні, а наше завдання, професорсько-викладацького складу факультету, зберегти, розвинути та примножити чесноти наших вступників.

  

  

  

 

Заступник декана МТФ Ігор Сівак

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook